Knikarmhoogwerker 17 meter

De knikarmhoogwerker is perfect voor werkzaamheden waarbij u obstakels tegen komt. Dit komt omdat de knikhoogwerker reikwijdte combineert met een bepaalde knikhoogte. Door een bereik van 17 meter is er zeer veel mogelijk.

Zeer gebruiksvriendelijke en makkelijke hoogwerker te huur, bij Wegro Verhuur in Groningen, welke een bereik heeft van 17 meter. De hoogwerker is makkelijk te verplaatsen, aangezien deze op een aanhanger gemonteerd is en dus naar elke gewenste locatie gereden kan worden. Voorzien van hydraulische stempels. Ook is de korf voorzien van stroom, waardoor apparaten in de korf kunnen worden aangesloten. Ideale hoogwerker om op hoogte te schilderen, bomen te snoeien, schoorstenen te vegen, dakpannen te plaatsen en nog veel meer. De hoogwerker is indien gewenst op locatie door ons af te leveren. In overleg ook met chauffeur die (kleine) klussen voor u kan uitvoeren.

Technische gegevens

Transportlengte: 7,78 meter
Transportbreedte: 2,09 meter
Transporthoogte: 2,38 meter
Gewicht: 2200 kg
Maximale korfbelasting: 200 kg
Korfafmetingen: 1,2 x 0,7 meter

Werkhoogte: 17,10 meter
Vloerhoogte: 15,10 meter
Horizontale vlucht: 8,40 meter
Stempelbreedte langs: 5,51 meter
Stempelbreedte dwars: 4,24 meter
Zwenkbereik: 360 graden continu

De hoogwerker werkt op 230v, stroomkabel is bijgeleverd. Ook zijn pilonnen om een afzetting te maken bijgeleverd. Een veiligheidstuig behoort ook tot de standaard uitrustig.

Huurprijs

Per dag: 125,00 euro
Per week: 500,00 euro (7 dagen)

De hoogwerker is uiteraard gekeurd en het hoogwerkerhandboek is aanwezig.

BENT U GE√ŹNTERESSEERD EN WILT U GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN? NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP