Hoogwerkers

Verhuur van verschillende soorten voordelige hoogwerkers

Hoogwerkers zijn er in veel verschillende soorten en maten. Elke hoogwerker is weer anders en wordt gehuurd voor verschillende klussen. Wegro Verhuur in Groningen helpt u graag bij het huren van de geschikte hoogwerker. Bij het huren van een hoogwerker zijn er verschillende eigenschappen en kenmerken waarmee u rekening dient te houden. Zo zijn er zelfrijdende hoogwerkers, hoogwerkers met een bepaalde werkhoogte of reikwijdte en hoogwerkers met verschillende aandrijvingen. Voor elke klus hebben we een passende voordelige hoogwerker met alle belangrijke bijbehorende zaken als bijvoorbeeld een veiligheidstuig.

Waar moet ik op letten bij het huren van een hoogwerker?

De hoogwerkers die Wegro Verhuur in Groningen aanbiedt zijn redelijk eenvoudig in gebruik. Uiteraard krijgt u een volledige uitleg van de werking van de hoogwerker. In overleg is het mogelijk om iemand uw klussen of een deel van uw klussen uit te laten voeren. Voor de verhuur tekent u een overeenkomst en wordt u alles helder en duidelijk uitgelegd.

Welke soorten voordelige hoogwerkers biedt Wegro Verhuur aan?

Hoogwerkers zijn er in verschillende soorten, maten en types:

De knikarmhoogwerker is zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij u obstakels tegen komt. Dit komt omdat de knikhoogwerker reikwijdte combineert met een bepaalde knikhoogte. Deze hoogwerker, welke op stroom werkt, heeft een bereik van liefst 17 meter, waardoor u een zeer groot bereik heeft. Een ander voordeel is dat deze hoogwerker op een aanhanger gemonteerd is, waardoor deze makkelijk naar elke gewenste locatie te vervoeren is. Bijkomend voordeel is de stroomaansluiting in de korf, waardoor u op hoogte al uw apparatuur gemakkelijk aan kunt sluiten op 230 volt.

De schaarhoogwerker heeft een elektrische aandrijving en is zelfrijdend. Het zelf rijden kan erg gemakkelijk zijn, aangezien u op verschillende plekken kunt komen zonder daar veel moeite voor te moeten doen. Tevens is deze schaarlift erg compact, waardoor u plekken kunt bereiken waar niet veel ruimte is. De schaarhoogwerker kan zijn voorzien van witte banden waardoor de hoogwerker ideaal is om binnen te gebruiken. De werkhoogte van deze machine is 10 meter.

De huurperiode van een voordelige hoogwerker

De hoogwerkers, van Wegro Verhuur in Groningen, kunnen bij ons per dag of per week gehuurd worden. Een week is bij ons ook echt 7 dagen. De volgende ochtend brengen? In overleg geen probleem, wij rekenen hier geen meerprijs voor. Meerdere weken huren? Neem dan even contact met ons op.

BENT U GE√ŹNTERESSEERD EN WILT U GRAAG EEN VRIJBLIJVENDE OFFERTE ONTVANGEN? NEEM DAN GERUST CONTACT MET ONS OP